Kartolinë me pineskë dekoruese, Happy Birthday Balloon 30, Party Deco, letër dhe metal, 10.5x14.8 cm, e zezë dhe rozë, 1 copë

Në stok
Kodi
788868
€4.11
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Kartolinë ditëlindjeje, prej materiali letre, me përmasa 10.5x14.8 cm, në ngjyrë të zezë, me mbishkrim dhe zbukurime në ngjyrë floriri metalike. Kartolina është e pajisur me një zarf në ngjyrë rozë dhe me një pineskë dekoruese, në formë tullumbaceje me numër 30, prej materiali metalik të veshur me vernik, me përmasa 2.5x3.5 cm, në ngjyrë floriri dhe rozë.
Specifikime teknike
  • Materiali: Letër dhe metal
  • Paketimi: 1 copë
  • Ngjyra: E zezë dhe rozë
  • Përmasat: 10.5x14.8 cm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Kartolinë me pineskë dekoruese, Happy Birthday Balloon 30, Party Deco, letër dhe metal, 10.5x14.8 cm, e zezë dhe rozë, 1 copë
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved