Kunetë, Aco, betoni polimer, 10x12x100 cm, klasi A15

Në stok
Kodi
331870
€18.18
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Një përzgjedhje e plotë e kanaleve për heqjen dhe përcjelljen e ujit sipërfaqësor të bërë për mjediset shtëpiake dhe sfiduese, siç janë ndërtesat industriale, zonat e largëta. Një gamë e plotë e madhësive, pesha e ulët falë materialit plastik por me një jetëgjatësi të gjatë dhe aftësi për t'i rezistuar, temperaturat e ulëta, kimikatet, kripa dhe acide.Përdorimi dhe instalimi i kanalit kullues për mbledhjen e ujërave meteorik. E projektuar dhe përforcuar për një rezistencë të lartë. Përdoret për mbledhjen dhe kullimin e ujërave të shiut. Përshtatja me gamën e saj të gripave lejon përdorimin në zonat e trafikut të këmbësorëve ose të lehta. Përdoret për mbledhjen dhe kullimin e ujërave të shiut.
Specifikime teknike
  • Gjatësia: 100 cm
  • Materiali: Beton polimer
  • Klasi: Klasi A15 - max 1.5 ton
  • Lartësia: 10 cm
  • Gjerësia: 12 cm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Kunetë, Aco, betoni polimer, 10x12x100 cm, klasi A15
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved