Mastic, Flortis, shishe/250 g, qe sherben per mbylljen e plageve

Në stok
Kodi
331732
€7.73
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Mastiç me bakër & aplikues me furçë, promovon rezistencën e bimëve ndaj fatkeqësive të sëmundjeve mjedisore dhe kërpudhore.Mastiç me bakër është një produkt i domosdoshëm për të shëruar të gjitha llojet e bimëve, pemëve, bime bushve dhe për të mbrojtur plagët më të ndryshme (prerje, krasitje, moti, etj.). Prania e bakrit krijon një formulë unike me një fuqi të lartë kuruese dhe parandaluese. Produkti përmirëson rezistencën e bimëve ndaj sulmit nga sëmundjet dhe dëmtuesit e kërpudhave. Mjafton një shtresë e hollë, por e lëmuar. Pasi të jetë formuar shtresa, filmi do të mbrojë (pa prishur) pjesën e trajtuar të pemës. Përdorimi: Bëni operacionet e shartimit mundësisht gjatë muajve kur klima është më e butë. Përdorni thika të përshtatshme të mprehur mirë. Mund të funksionojë kur rrezet e diellit nuk janë direkte, mundësisht në orët e mbrëmjes. Organizoni një lidhje të fortë. Lyej me kujdes produktin për të shmangur dehidratimin e shartimit. Mbroni me kujdes shartimin nga dielli me rrjeta hijezimi, kanavacë lidhëse. Mos aplikoni kur bie shi. Përsëriteni trajtimin nëse produkti është larë larg. Prerjet e mëdha të krasitjes duhet të jenë sa më të qetë dhe të këndshme për të shmangur akumulimin e ujit. Ky është një produkt cilësor, mund të paraqesë ndjeshmëri specifike. Ju lutemi provoni para përdorimit të gjerë.
Specifikime teknike
  • Paketimi: Shishe/250 g
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Mastic, Flortis, shishe/250 g, qe sherben per mbylljen e plageve
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved