Mates uji 1-1/4"x260mm PN 16 multi jet bronxi me rakord, fushe te thate

Out of stock
Kodi
10464
€62.83
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Matesi i ujit 1-1/4" perdoret per te matur volumin e ujit te perdorur nga godina residenciale, godina sociale, banesa, bare, etj., te cilat furnizohen nga rrjeti publik. Matesi ka dalje me fileto 1-1/4" mashkull, e cila lidhet me sistemin furnizues ne hyrje te godines. Matesi eshte i perbere nga trup bronzi per ti bere balle ndryshkjes, korrozionit dhe faktoreve te tjere kimik, rezistent ndaj temperaturave deri ne 40⁰C. Projektuar per ti bere balle presionit deri ne 16 Bar.
Specifikime teknike
  • Gjatësia: 260 mm
  • Masa: 1-1/4"
  • Materiali: Bronz
  • Presioni: 16 Bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Mates uji 1-1/4"x260mm PN 16 multi jet bronxi me rakord, fushe te thate
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved