Mates uji 2" PN 16 me fllanxhe LXLC-50B

Out of stock
Kodi
10467
€175.10
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Matesi i ujit 2" me fllanxhe perdoret per te matur volumin e ujit te perdorur nga godina industriale, te cilat furnizohen nga rrjeti publik. Matesi ka dalje me fllanxhe 2", e cila lidhet me sistemin furnizues ne hyrje te godines. Matesi eshte i perbere nga trup gize per ti bere balle ndryshkjes, korrozionit dhe faktoreve te tjere kimik, rezistent ndaj temperaturave deri ne 40⁰C. Projektuar per ti bere balle presionit deri ne 16 Bar.
Specifikime teknike
  • Masa: 2" (50mm)
  • Materiali: Gize
  • Presioni: 16 Bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Mates uji 2" PN 16 me fllanxhe LXLC-50B
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved