Mates uji 3/4"x130mm PN 16 single jet trup bronxi nikel i kromuar, me rakord, fushe te thate

Në stok
Kodi
10460
€22.44
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Matesi i ujit 3/4" perdoret per te matur volumin e ujit te perdorur nga godina residenciale, godina sociale, banesa, bare, etj., te cilat furnizohen nga rrjeti publik. Matesi ka dalje me fileto 3/4" mashkull, e cila lidhet me sistemin furnizues ne hyrje te godines. Matesi eshte i perbere nga trup bronzi per ti bere balle ndryshkjes, korrozionit dhe faktoreve te tjere kimik. Projektuar per ti bere balle presionit deri ne 16 Bar.
Specifikime teknike
  • Gjatësia: 130 mm
  • Masa: 3/4"
  • Materiali: Bronz
  • Presioni: 16 Bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Mates uji 3/4"x130mm PN 16 single jet trup bronxi nikel i kromuar, me rakord, fushe te thate
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved