Mbajtëse revistash vertikale, Globox, plastikë, 30x24.5x7.5 cm, blu, 1 copë

Në stok
Kodi
789034
€4.53
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Mbajtëse vertikale për revista, prej materiali plastik, në ngjyrë blu. Përdoret për organizimin e hapësirës së tavolinave, në zyra, studio, kancelari, etj., për vendosjen e dokumentave, revistave apo produkteve të tjera të kancelarisë. Ky produkt është i përshtatshëm për dokumente të formatit A4, B5 dhe formate të tjera më të vogla.
Specifikime teknike
  • Përmasat: 30x24.5x7.5 cm
  • Materiali: Plastikë
  • Paketimi: 1 copë
  • Ngjyra: Blu
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Mbajtëse revistash vertikale, Globox, plastikë, 30x24.5x7.5 cm, blu, 1 copë
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved