Panel sanduic, i valezuar, i bardhe, 4x100x300 cm

Në stok
Kodi
331910
€53.71
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Muret e ndërtesave të mëdha industriale dhe frigoriferike, dyqane të ftohta, depo, ekspozita dhe salla sportive, shkolla dhe ndërtesa të tjera të mëdha janë ndërtuar më së miri nga komponentët që ofrojnë izolim termik, ndërsa gjithashtu plotësojnë kërkesat e tjera teknike të tilla si stabiliteti, montimi i lirë, liria nga mirëmbajtja dhe lehtësia disassembly dhe reconstruction.Isometal ka gjetur zgjidhjen optimale për këto aplikime me panelet e saj sanduiç me poliuretani me metale. Në muret e jashtme të parafabrikuara dhe komponentët e çatisë së lehtë, një zone e ngurtë shkumore bashkohet me panelet metalike së bashku në një mënyrë rezistente ndaj goditjeve, meqë shkuma e ngurtë poliuretani lidhet fort në sipërfaqe gjatë procesit të shkumëzimit.
Specifikime teknike
  • Masa: 4x100x300 cm
  • Materiali: Celik i paralyer + rezine poliuretanike
  • Përdorimi: Catia, tenda
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Panel sanduic, i valezuar, i bardhe, 4x100x300 cm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved