Parket laminat Kronospan1285*157*14 mm, 1kuti=1.41m2, class AC5, decor 5944

Në stok
Kodi
331756
30 vjet garanci
€31.91
Kuti (1.41 Metër Katrorë)
Shpërndaj:
I përshtatshëm për jetën e përditshme. KRONOSPAN është Parket laminat ideal për shtëpine tuaj. Parket laminat KRONOSPAN origjinal është shumë i bukur për t'u parë, i lehtë për t'u kujdesur dhe me një rezistencë të lartë ndaj gërvishtjeve dhe derdhjeve të ujit gjatë jetës së përditshme. Larmishmëria e ngjyrave dhe bukuria absolute e paneleve të Parket laminatt do të kënaqë familjen tuaj, impresionojë shokët tuaj dhe do ta tregojë shtëpinë tuaj më të madhe. Ky parket laminat ka veçorinë e një bukurie të vazhdueshme. KRONOSPAN është shumë i thjeshtë për t'u instaluar dhe ofron një rezultat perfekt. Montimi i tij mund të bëhet dhe nga një person i vetëm pasi panelet thjesht bashkohen me një klik.
Specifikime teknike
  • Tipi: Parket Laminat
  • Me fugë: Po
  • Modeli: Me fuge
  • Klasi: AC5/33
  • Modeli i pllakës: Me reliev
  • Ngjyra e përfunduar: Lis/gri
  • Sistemi i montimit: Me Klik
  • Dendësia: HDF
  • Marka: KRONO FLOORING
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Parket laminat Kronospan1285*157*14 mm, 1kuti=1.41m2, class AC5, decor 5944
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku: