Parket laminati Bodenwelt 1218*198*7mm,1box 2.41m2,class AC3,décor H8005-26

Në stok
Kodi
331680
10 vjet garanci
€27.38
Kuti (2.41 Metër Katrorë)
Shpërndaj:
I përshtatshëm për jetën e përditshme. Bodenwelt është Parket laminat ideal për shtëpine tuaj. Parket laminat Bodenwelt është shumë i bukur për t'u parë, i lehtë për t'u kujdesur dhe me një rezistencë të lartë ndaj gërvishtjeve dhe derdhjeve të ujit gjatë jetës së përditshme. Larmishmëria e ngjyrave dhe bukuria absolute e paneleve të Parket laminatt do të kënaqë familjen tuaj, impresionojë shokët tuaj dhe do ta tregojë shtëpinë tuaj më të madhe. Ky parket laminat ka veçorinë e një bukurie të vazhdueshme. Bodenwelt është shumë i thjeshtë për t'u instaluar dhe ofron një rezultat perfekt. Montimi i tij mund të bëhet dhe nga një person i vetëm pasi panelet thjesht bashkohen me një klik.
Specifikime teknike
  • Tipi: Parket Laminat
  • Me fugë: Jo
  • Klasi: AC3 / 23/31
  • Modeli i pllakës: Me reliev
  • Ngjyra e përfunduar: N/A
  • Sistemi i montimit: Me Klik
  • Dendësia: HDF
  • Marka: BODENWELT
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Parket laminati Bodenwelt 1218*198*7mm,1box 2.41m2,class AC3,décor H8005-26
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku: