Pusetë, betoni, 42x40x40 cm, marka e betonit 250

Në stok
Kodi
332000
€19.09
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Një përzgjedhje e plotë e pusetave dhe kapakeve dhe kunetave për heqjen dhe bartjen e ujit sipërfaqësor të bërë si për mjediset shtëpiake ashtu edhe me sfidat siç janë ndërtesat industriale, zonat e largëta, portet dhe aeroportet. Gjithashtu ato sherbejne per instalimet e ndryshme hidraulike dhe elektrike, per inpektime te ndryshme. Një gamë e plotë e madhësive te ndryshme, temperaturave të ulëta, kimikateve, kripës dhe acideve.
Specifikime teknike
  • Përmasat: 40x40 cm
  • Lartësia: 42 cm
  • Materiali: Beton
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Pusetë, betoni, 42x40x40 cm, marka e betonit 250
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved