Raft dosjesh, melaminë, kanata xham temperuar, lisi, 200x40xH122 cm

Në stok
Kodi
212341
€377.93
Pako (1 Pako)
Shpërndaj:
Kur ju duhet të mbani të organizuara dokumentet, një kabinet i tillë mund të jetë një element i domosdosshëm. Sistemi modular i kabineteve të zyrës krijojnë një pamje tërheqëse, madje edhe në kombinim me lloje të ndryshme të dollapëve. Ky kabinet zyre do të jetë një zgjedhje e shkëlqyeshme për klasifikimin dhe ruajtjen e skedarëve/dosjeve tuaja.
Specifikime teknike
  • Numri i sergjenëve: 3
  • Ngjyra: Lisi
  • Numri i sirtarëve: 0
  • Nevojitet montim: Po
  • Sergjenët e lëvizshëm: Jo
  • Materiali i strukturës: Melaminë
  • Thellësia: 40 cm
  • Gjerësia: 200 cm
  • Lartësia: 122 cm
  • Marka: Solenne
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Raft dosjesh, melaminë, kanata xham temperuar, lisi, 200x40xH122 cm
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku: