Reduktues, inoks, Ø250-200 mm

Në stok
Kodi
332525
€26.34
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Reduktuesi bën të mundur bashkimin e reduktuar te tubave dhe rakorderive per t'iu pershtatur nevojave tuaja. Përdoret sëbashku me tubin për sistemet e ventilimit, aspirimit dhe kondicionimit ne banesa, bare, restorante, godina social-kulturore, etj. Ka rezistence te larte kundrejt goditjeve mekanike, perkuljes dhe eshte higjenikisht i paster.
Specifikime teknike
  • Diametri: Ø250-200 mm
  • Materiali: Inoks
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Reduktues, inoks, Ø250-200 mm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved