Saracineske DN 200 PN 16 me fllanxhe dhe volan mbylles gome

Out of stock
Kodi
10492
€566.50
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Saracineska me volant është një valvul, e cila përdoret për të izoluar dhe rregulluar rrjedhjen e ujit, mekanizmi mbyllës i të cilës ka formën e një disku, i cili mund të jetë prej bronxi ose gome. Disku mbyllës është i pozicionuar në qendër të valvulës dhe tërthorazi diskut kalon boshti i kontrollit, i cili lidhet me dorezën e jashtme kontrolluese te valvulës. Duke lëvizur diskun e kontrollit me anë të dorezës e pozicionojmë atë paralel ose kundra rrjedhjes së ujit
Specifikime teknike
  • Presioni: 16 Bar
  • Materiali: Gize
  • Masa: 200 mm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Saracineske DN 200 PN 16 me fllanxhe dhe volan mbylles gome
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved