Tub oxhaku xingato, Ø250x1000mm

Në stok
Kodi
332424
€15
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Tubi i oxhakut përdoret gjerësisht për sistemet e ventilimit, aspirimit dhe kondicionimit në bare, restorante, godina social-kulturore, etj. Ky tub është material modern ndërtimi, përdorimi i të cilit po rritet gjithnjë e më shumë në ditët e sotme. Ky tub ka rezistence të lartë kundrejt goditjeve mekanike, përkuljes dhe është higjenikisht i paster.
Specifikime teknike
  • Gjatësia: 1000mm
  • Diametri: Ø250 mm
  • Materiali: I zinkuar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Tub oxhaku xingato, Ø250x1000mm
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved