Ballore ulluku me llamarine te emaluar 3m, e kuqerremt

Në stok
Kodi
332412
€12.27
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Ne menyre qe te kemi nje shkarkim total te ujrave prej cative dhe soletave Megatek ka menduar per gjithcka ne detaje. Sistemi i shkarkimit ne perberje cilesore dhe me ngjyra moderne krijojne mundesine qe ujrat e shirave te devijohen pa demtuar fasadat dhe muret. Te gjitha keto produkte vijne ne nje sistem te plote me ulluqe, tuba, brryla dhe aksesore.
Specifikime teknike
  • Gjatësia: 3m
  • Materiali: Llamarine e emaluar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Ballore ulluku me llamarine te emaluar 3m, e kuqerremt
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved