Fasheta tubi me llamarine te emaluar Ø75, kafe

Në stok
Kodi
332409
€0.91
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Ne menyre qe te kemi nje shkarkim total te ujrave prej cative dhe soletave Megatek ka menduar per gjithcka ne detaje. Sistemi i shkarkimit ne perberje cilesore dhe me ngjyra moderne krijojne mundesine qe ujrat e shirave te devijohen pa demtuar fasadat dhe muret. Te gjitha keto produkte vijne ne nje sistem te plote me ulluqe, tuba, brryla dhe aksesore.
Specifikime teknike
  • Diametri: Ø75 mm
  • Materiali: Llamarine e emaluar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Fasheta tubi me llamarine te emaluar Ø75, kafe
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved