Bashkues shume-funksional (multi-joint) DN 125 (132-164) PN16 per tub polietileni

Out of stock
Kodi
10534
€61.80
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Bashkues shumefunksional DN 125 mm. Ky bashkues është rakordi më i përdorshem në linjat e ujësjellësave, linjat e ujërave industriale etj,. Bashkuesi shërben për të lidhur tubin e polietilenit me rakorderi të tjera të sistemit si: saracineske, kundra valvul, filtër etj. Gjithashtu ky rakord mund të përdoret dhe si pjesë çmontuese në pjesët lidhëse të sistemit, për të bërë më të lehtë ndërhyrjen në raste riparimesh. Në pjesën e bashkimit me tubin ndodhet një gominë e cila parandalon rrjedhjen e ujit duke shtrënguar tubin e polietilenit, ndërsa në anën tjetër bashkimi me rakorderite e sistemit bëhet me anë të kapjes me fllanxhe. I ndërtuar me trup gize dhe lyerje me pjekje për më shumë qëndrueshmeri ndaj kushteve atmosferike. Rezistent në presion të larte deri në 16 Bar
Specifikime teknike
  • Masa: 125 mm
  • Materiali: Gize
  • Presioni: 16 Bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Bashkues shume-funksional (multi-joint) DN 125 (132-164) PN16 per tub polietileni
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved