Bashkues tubash/per saldim. Permasa:48.3X2.6mmX42.4 .

Në stok
Kodi
10170
€1.13
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Reduksion celiku me saldim 48.3x42.4 x2.6mm. Përdoret për instalimet e linjave të ujit të pijshem, të linjave të ujrave industriale, të linjave për transport karburanti etj. Reduksioni bën të mundur bashkimin e tubave të rrjetit apo të rakorderive te ndryshme nepermjet saldimit. I prodhuar me standarte të larta, shume i qëndrueshëm ndaj agjenteve atmosferik dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar.
Specifikime teknike
  • Masa: 48.3x42.4 x2.6mm
  • Materiali: çelik
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Bashkues tubash/per saldim. Permasa:48.3X2.6mmX42.4 .
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved