Berryl PPR-lisho 45° . V Ø40 CJPF3010.

Në stok
Kodi
10031
€0.41
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Berryl PPR-lisho Ø40 me kend 45° perdoret gjeresisht per instalimet me tub PPR,kjo kategori ka perdorim masiv ne sistemet per uje te pijshem por dhe per sistemet e kaldajave dhe ujerave sanitare.
Specifikime teknike
  • Thellësia: 74mm
  • Materiali: Plastik
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Forma: 45°
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Berryl PPR-lisho 45° . V Ø40 CJPF3010.
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved