Berryl PPR-metalik me filete Ø32x1" F.

Në stok
Kodi
10068
€2.52
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Berryl PPR-metalik me filete Ø32x1" F me kend 90° perdoret gjeresisht per instalimet me tub PPR,perdoret kryesisht ne sistemet per uje te pijshem. Kjo kategori eshte dizenjuar per te mundesuar bashkimin midis dy kategorive te tubave PPR dhe metalik.
Specifikime teknike
  • Materiali: Plastik/metalik
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Gjatësia: 74mm
  • Forma: Kendore
  • Diametri në dalje: 1/4"
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Berryl PPR-metalik me filete Ø32x1" F.
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved