Berryl PPR-metalik me filete. Ø32x1" M. CJPF3022.

Në stok
Kodi
10061
€2.83
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Berryl PPR-metalik me filete. Ø32x1" M me kend 90° perdoret gjeresisht per instalimet me tub PPR,perdoret kryesisht ne sistemet per uje te pijshem. Kjo kategori eshte dizenjuar per te mundesuar bashkimin midis dy kategorive te tubave PPR dhe metalik.
Specifikime teknike
  • Materiali: Plastik/metalik
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Gjatësia: 88mm
  • Forma: Kendore
  • Diametri në dalje: 1"
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Berryl PPR-metalik me filete. Ø32x1" M. CJPF3022.
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved