Bjeri shkurt gjatë muajit Shkurt!

Çdo blerje vjen me mundësi dhe surpriza: çmime më të mira, si dhe kupon dhuratë.!

oferta janar

Shfrytëzo ofertat
në Megatek!

Bli tani dhe fito kuponin dhuratë nga zbritjet e muajit të dashurisë!

2,000 lekë kupon dhuratë

Në Megatek, çdo blerje ju sjell më shumë! Për çdo porosi mbi vlerën e 10,000 lekëve të reja, ju fitoni një kupon dhuratë me vlerë 2,000 lekë të reja. Kjo ofertë është e vlefshme për çdo kategori produkti në Hipermarketin Megatek, duke ju dhënë lirinë të zgjidhni pikërisht atë që ju nevojitet. Shfrytëzoni këtë mundësi për të kursyer dhe për të zgjedhur nga një gamë e gjerë e produkteve me cilësi të lartë. Mos harroni, këtë kupon mund ta shpenzoni deri në fund të Marsit 2024 - një mundësi e artë për të zgjeruar buxhetin tuaj të blerjeve!

Produkte në ulje

Pyetje të shpeshta

Si mund ta perfitoj kuponin?

Blini online në www.megateksa.com dhe vetem gjate muajit shkurt, për çdo blerje mbi 10,000 leke, Megatek ju shpërblen extra me vlerë 2,000 leke dhuratë për blerje në hipermarket.

Deri kur mund ta perfitoj kuponin?

Fushata promocionale do të startoje për të gjitha blerjet Online të realizuara nga data 1 Shkurt – 29 Shkurt 2024.

Sa është vlefshmeria e kuponit?

Vlefshmeria për të shpenzuar kuponin dhuratë është deri në fund të muajit Mars 2024.

Përse po ofrohet nga Megatek?

Kjo është mënyra jone për të falenderuar klientët tanë familjarë, të cilët meritojne më të mirën dhe janë pjesë e familjes së madhe Megatek.

Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved