Bordure betoni, gri, lartesia 20cm, permasa 12x100cm

Në stok
Kodi
332431
€3.71
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Sot është e pamundur për të imagjinuar rrugët e qytetit pa bordurat. Ato ju mund ti shikoni gjithkund: në stacionet e autobuzëve, gjatë rrugëve të makinave edhe trotuarëve, në parqet edhe oborret, rreth luleve. Nuk perjashtohet perdorimi I tyre rreth kopshteve edhe oborreve të shtëpive private. Popullariteti i bordurave mund të shpjegohet me faktin se ajo është çuditërisht e lehtë për tu kombinuar me funksionalitetin dhe estetikën
Specifikime teknike
  • Masa: 12x100cm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Bordure betoni, gri, lartesia 20cm, permasa 12x100cm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved