Bordure betoni, gri, lartesia 25cm,permasa 15x100cm

Në stok
Kodi
332433
€4.73
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Sot është e pamundur për të imagjinuar rrugët e qytetit pa bordurat. Ato ju mund ti shikoni gjithkund: në stacionet e autobuzëve, gjatë rrugëve të makinave edhe trotuarëve, në parqet edhe oborret, rreth luleve. Nuk perjashtohet perdorimi I tyre rreth kopshteve edhe oborreve të shtëpive private. Popullariteti i bordurave mund të shpjegohet me faktin se ajo është çuditërisht e lehtë për tu kombinuar me funksionalitetin dhe estetikën
Specifikime teknike
  • Masa: 15x100cm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Bordure betoni, gri, lartesia 25cm,permasa 15x100cm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved