Brryl PPR-metalik me filete Ø50x1-1/2" M. CJPF3022.

Në stok
Kodi
10059
€6.64
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
TI PPR-metalik me filete Ø50x1-1/2" M, mundeson bashkimin e nje tubi PPR dhe shperndarjen ne dy tuba te tjere metalike.Kjo kategori eshte dizenjuar per te mundesuar bashkimin midis dy kategorive te tubave PPR dhe metalik.
Specifikime teknike
  • Materiali: Plastik/metalik
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Gjatësia: 112mm
  • Forma: Kendore
  • Diametri në dalje: 1/2"
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Brryl PPR-metalik me filete Ø50x1-1/2" M. CJPF3022.
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved