Brryl xingato 1/2"

Në stok
Kodi
10288
€0.82
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Bërryl zingato 1/2" femër me kënd 90°. Përdoret për instalimet këndore të linjave të ujit të pijshem, të linjave të ujrave industriale, të linjave për transport karburanti etj. Bërryli me fileto femër bën të mundur kthimin e rrjetit në kënd 90°. E prodhuar me standarte të larta, Zinkimi e bën atë më të qëndrueshëm ndaj agjenteve atmosferik dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar. Rekomandohet për instalimet sipërfaqësore të jashme.
Specifikime teknike
  • Masa: 1/2"
  • Materiali: Celik I galvanizuar
  • Presioni: 25 bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Brryl xingato 1/2"
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved