Parmakë shkalle

Parmakë shkalle

Parmakët e shkallëve janë një element funksional por gjithashtu edhe dekorativ, i përshtatshëm për përdorim në ambientet e brendshme të shtëpive apo ambientet profesionale. Përzgjidhni parmakë shkalle të formave, madhësive dhe modeleve të ndryshëm, në Megatek.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved