Kasafortë inkaso, metalike 21x30x19

Në stok
Kodi
110250
€115
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Ky produkt I shtohet games se sigurese se vlerave monetare apo documentave tuaja. Nje produkt qe montohet brenda ne mur per ta bere me te fshehte dhe te padukshem ate. Prodhuar nga nje material celiku rezistent dhe e pajisur me celesa te sigurise se larte , si dhe e pershtatshme per tu fiksuar brenda murit me gjeresi sipas permases.
Specifikime teknike
  • Materiali: Celik
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Kasafortë inkaso, metalike 21x30x19
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved