Shkumë depilimi

Shkumë depilimi

Në Megatek do tl gjeni shkuma depilimi të përshtatshme për zbutjen dhe hidratimin e lëkurës, duke shmangur në këtë mënyrë irritimin. Për më tepër, ato kanë veti anti-bakteriale dhe janë të përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved