Manikotë e reduktuar zingato, F/F, 1-1/2x1-1/4"

Në stok
Kodi
10362
€2.16
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Manikotë e reduktuar, 1-1/2x1-1/4". Përdoret për instalimet e linjave të ujit të pijshëm, të linjave të ujrave industriale, të linjave për transport karburanti etj. Manikota e reduktuar me fileto femër bën të mundur bashkimin e tubave të rrjetit apo të rakorderive të ndryshme nëpërmjet filetimit. E prodhuar me standarte të larta, zinkimi e bën atë më të qëndrueshme ndaj agjentëve atmosferikë dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar. Rekomandohet për instalimet sipërfaqësore të jashme.
Specifikime teknike
  • Masa: 1-1/2X1-1/4"
  • Materiali: Celik I galvanizuar
  • Presioni: 25 bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Manikotë e reduktuar zingato, F/F, 1-1/2x1-1/4"
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved