Manikotë e reduktuar zingato, F/F, 1x3/4"

Në stok
Kodi
10360
€1.03
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Manikotë e reduktuar zingato, F/F, 1x3/4", femër- femër. Përdoret për instalimet e linjave të ujit të pijshëm, të linjave të ujrave industriale, të linjave për transport karburanti etj. Manikota e reduktuar me fileto femër- femër bën të mundur bashkimin e tubave të rrjetit apo të rakorderive të ndryshme nëpërmjet filetimit. E prodhuar me standarte të larta, zinkimi e bën atë më të qëndrueshme ndaj agjentëve të jashtëm dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar.
Specifikime teknike
  • Masa: 1X3/4"
  • Materiali: Celik I galvanizuar
  • Presioni: 25 bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Manikotë e reduktuar zingato, F/F, 1x3/4"
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved