Manikotë zingato1-1/4".

Në stok
Kodi
10335
€1.55
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Manikotë 1-1/4". Përdoret për instalimet e linjave të ujit të pijshëm, të linjave të ujrave industriale, të linjave për transport karburanti etj. Manikota me fileto femër bën të mundur bashkimin e tubave të rrjetit apo të rakorderive të ndryshme nëpërmjet filetimit. E prodhuar me standarte të larta, zinkimi e bën atë më të qëndrueshëm ndaj agjentëve atmosferikë dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar. Rekomandohet për instalimet sipërfaqësore të jashme.
Specifikime teknike
  • Masa: 1-1/4"
  • Materiali: Celik I galvanizuar
  • Presioni: 25 bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Manikotë zingato1-1/4".
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved