Niples metalik , i zi. Permasa: 1-1/4"x100.

Në stok
Kodi
10215
€1.08
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Niples celiku 1-1/4"x100mm. Përdoret për instalimet e linjave të ujit të pijshem, të linjave të ujrave industriale, të linjave për transport karburanti etj. Niplesi me fileto mashkull bën të mundur bashkimin e tubave të rrjetit apo të rakorderive te ndryshme nepermjet filetimit. I prodhuar me standarte të larta, shume i qëndrueshëm ndaj agjenteve atmosferik dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar.
Specifikime teknike
  • Masa: 1-1/4"x100mm
  • Materiali: çelik
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Niples metalik , i zi. Permasa: 1-1/4"x100.
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved