Niples zingato, 1"

Në stok
Kodi
10343
€1.03
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Niples zingato, 1". Përdoret për instalimet e linjave të ujit të pijshëm, të linjave të ujrave industriale, të linjave për transport karburanti etj. Niplesi me fileto mashkull- femër bën të mundur bashkimin e tubave të rrjetit apo të rakorderive të ndryshme nëpërmjet filetimit. I prodhuar me standarte të larta, zinkimi e bën atë më të qëndrueshëm ndaj agjentëve të jashtëm dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar.
Specifikime teknike
  • Masa: 1"
  • Materiali: Celik I galvanizuar
  • Presioni: 25 bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Niples zingato, 1"
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved