Reduktor presioni bronxi me dalje manometer 19mm. 3/4"

Në stok
Kodi
10264
€43.31
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
VALVUL REDUKTUESE PRESIONI ME SFER 19mm. 3/4". Mbron sistemin nga presioni larte,mund te perdoren dhe ne instalimet industriale ,duke kontrolluar specifikat e sistemit.Siguron shperndarje te ballancuar ne te gjithe sistemin,eleminon konsumin e tepert. Gjithashtu ky produkt eshte i pajisur dhe me nje dalje per vendosjen e manometrit te presionit.
Specifikime teknike
  • Materiali: Bronz
  • Gjatësia: 132x154mm
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Forma: I drejte
  • Diametri në dalje: 3/4"
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Reduktor presioni bronxi me dalje manometer 19mm. 3/4"
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved