Reduktor xingato 1-1/2X1-1/4" M/F

Në stok
Kodi
10370
€2.27
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Reduksion zingato 1-1/2X1-1/4" mashkull-femer. Përdoret për instalimet e linjave të ujit të pijshem, të linjave të ujrave industriale, të linjave për transport karburanti etj. Reduksoni me fileto mashkull-femër bën të mundur bashkimin e tubave të rrjetit apo të rakorderive te ndryshme nëpërmjet filetimit. I prodhuar me standarte te larta, Zinkimi e bën ate me te qendrueshem ndaj agjenteve te jashtem dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar.
Specifikime teknike
  • Masa: 1-1/2X1-1/4"
  • Materiali: Celik I galvanizuar
  • Presioni: 25 bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Reduktor xingato 1-1/2X1-1/4" M/F
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved