Reduktor ZINGATO, 3X2-1/2", M/F

Në stok
Kodi
10373
€8.67
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Reduksion zingato, 3X2-1/2" mashkull- femër. Përdoret për instalimet e linjave të ujit të pijshëm, të linjave të ujrave industrialë, të linjave për transport karburanti etj. Reduksoni me fileto mashkull- femër bën të mundur bashkimin e tubave të rrjetit apo të rakorderive të ndryshme nëpërmjet filetimit. I prodhuar me standarte të larta. Zinkimi e bën atë më të qëndrueshëm ndaj agjentëve të jashtëm dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar.
Specifikime teknike
  • Masa: 3X2-1/2"
  • Materiali: Celik I galvanizuar
  • Presioni: 25 bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Reduktor ZINGATO, 3X2-1/2", M/F
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved