Set pastrimi, plastike, me kosh mbeturinash, 4x5 lt, 1x25 lt, 140x53x100 cm, mikse, 1 copë

Në stok
Kodi
7808211
€459
Pako (1 Pako)
Shpërndaj:
Kovë profesionale për pastrimin e ambjenteve me sipërfaqe të madhe. Set i pastrimit përmban aksesorët e nevojshëm për një pastrim efikas. Është e prodhuar nga bazament i qëndrueshëm i plastikës dhe me strukturë metalike me rezistencë të lartë. E pajisur me 4 kova- 4x5 Lt dhe 1 x25 Lt, ndarja fundore mban kovën e cila përdoret për larje të dyshemesë, e pajisur dhe me shtrydhëse plastike me dorezë metalike, katet e tjera jane opsionale ku mund të vendosësh pecetat e pastrimit, larësit, sfungjerët apo cdo aksesor tjetër e domosdoshme për një pastrim sa me të mirë, si dhe një mbajtëse për mbeturinat. Kati i sipërm përmban 4 kova të cilat dhe kto janë opsionale nga përdoruesi, mund të mbushen me ujë të pastër apo të vendosesh aksësorë të tjerë pastrimi. Falë transportuesit dhe pajisjes me rrota levizja e saj është tepër e lehtë.
Specifikime teknike
  • Me rrota : Po
  • Kapaciteti: 4x5 lt, 1x25 lt
  • Materiali: Plastike
  • Me shtrydhëse: Po
  • Përmasat: 140x53x100 cm
  • Ngjyra: Mikse
  • Paketimi: 1 copë
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Set pastrimi, plastike, me kosh mbeturinash, 4x5 lt, 1x25 lt, 140x53x100 cm, mikse, 1 copë
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved