Tape xingato 2" mashkull

Në stok
Kodi
10355
€1.55
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Tape 2" mashkull. Përdoret për instalimet e linjave të ujit të pijshem, të linjave të ujrave industriale, të linjave për transport karburanti etj. Tapa me fileto mashkull bën të mundur mbylljen fundore të tubave të rrjetit. E prodhuar me standarte të larta, Zinkimi e bën atë më të qëndrueshëm ndaj agjenteve atmosferik dhe korrozionit. Projektuar për t'i bërë ballë presionit deri në 25 Bar. Rekomandohet për instalimet sipërfaqësore të jashme.
Specifikime teknike
  • Masa: 2"
  • Materiali: Celik I galvanizuar
  • Presioni: 25 bar
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Tape xingato 2" mashkull
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved