TI PPR lisho, Ø50 CJFP3008.

Në stok
Kodi
10038
€1.08
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
T-I PPR lisho, Ø50, mundeson bashkimin e nje tubi PPR dhe shperndarjen ne dy tuba te tjere,Materiali PPR eshte shume I perdorur ne instalimet e brendshme,eshte praktik ne perdorim dhe shume rezistent.
Specifikime teknike
  • Materiali: Plastik
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Gjatësia: 97mm
  • Forma: Kendore
  • Diametri në dalje: 50mm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:TI PPR lisho, Ø50 CJFP3008.
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved