TI PPR-metalik,Ø20x1/2" M,jeshil CJPF3021.

Në stok
Kodi
10079
€0.75
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
TI PPR-metalik,Ø20x1/2" M, mundeson bashkimin e nje tubi PPR dhe shperndarjen ne dy tuba metalike,perdoret kryesisht ne sistemet per uje te pijshem. Kjo kategori eshte dizenjuar per te mundesuar bashkimin midis dy kategorive te tubave PPR dhe metalik.
Specifikime teknike
  • Materiali: Plastik/metalik
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Gjatësia: 65mm
  • Forma: Kendore
  • Diametri në dalje: 1/2"
Write Your Own Review
Po vlerësoni:TI PPR-metalik,Ø20x1/2" M,jeshil CJPF3021.
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved