Valvul flutur DN 300 PN 16 me doreze metalike

Out of stock
Kodi
10189
€354.01
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Valvula Flutur është një valvul, e cila përdoret për të izoluar dhe rregulluar rrjedhjen e ujit, mekanizmi mbyllës i të cilës ka formën e një disku. Valvulat flutur janë të preferueshme për koston e lirë dhe gjithashtu për peshën e tyre të lehtë, që do të thotë fuqi punëtore më pak. Disku mbyllës është i pozicionuar në qendër të valvulës dhe tërthorazi diskut kalon boshti i kontrollit, i cili lidhet me dorezën e jashtme kontrolluese te valvulës. Duke lëvizur diskun e kontrollit me anë të dorezës e pozicionojmë atë paralel ose kundra rrjedhjes së ujit
Specifikime teknike
  • Presioni: 16 bar
  • Materiali: Celik
  • Masa: 12 "(300mm)
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Valvul flutur DN 300 PN 16 me doreze metalike
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved