Valvul moskthimi DN 200 PN 10 me fllanxhe dhe membrane metalike

Out of stock
Kodi
10511
€579.38
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Valvul kontrolli ose valvulat e moskthimit instalohen në sistemet e tubacionit për të lejuar rrjedhjen në një drejtim të vetëm. Ata operojne dhe reagojne ndaj lëngjeve të linjës dhe për këtë arsye nuk kërkojnë ndonjë ngacmim të jashtëm. Ka një numër arsyesh për përdorimin e valvulave të kontrollit, të cilat përfshijnë: Mbrojtjen e cilësdo pjesë të pajisjeve që mund të preket nga rrjedhja e kundërt, të tilla si matësat e uji, filtrat dhe valvulat e kontrollit. Parandalimi i përmbytjeve. Parandalimi i rrjedhës së kundërt në mbyllje të sistemit. Parandalimi i rrjedhës sipas gravitetit. Lehtësim të kushteve të vakumit.
Specifikime teknike
  • Presioni: 10 Bar
  • Materiali: Gize
  • Masa: 200 mm
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Valvul moskthimi DN 200 PN 10 me fllanxhe dhe membrane metalike
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved