Bombul gazi, Kemper, Butane 65%, Propane 10%, Propadiene 25%, 380 ml, 2200 °C

Në stok
Kodi
607683
€9.17
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Siguron energji te mjaftueshme per kryerjen e saldimit ne metalet me ngjyre dhe ato ferroze. Me temperature maksimale prej 2200⁰C. Produkti siguron rrjedhje te qendrueshme edhe nese perdoret koke poshte.
Specifikime teknike
  • Përmban: Butane 65%, Propane 10%, Propadiene 25%
  • Marka: KEMPER
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Bombul gazi, Kemper, Butane 65%, Propane 10%, Propadiene 25%, 380 ml, 2200 °C
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved