Bombul gazi me performance te larte, Kemper, 2400⁰C ne ajer, 3300⁰C me oksigjen

Në stok
Kodi
607686
€13.18
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Ideale per saldimin dhe prerjen e metaleve me ngjyre dhe atyre ferroze. Me temperature pune 2400⁰C ne prani te oksigjenit atmosferik dhe 3300⁰C, ne prani te oksigjenit. Mundeson efikasitet dhe shpejtesi te larte ne pune
Specifikime teknike
  • Temperatura e punës: 2400⁰C ne ajer, 3300⁰C me oksigjen
  • Marka: KEMPER
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Bombul gazi me performance te larte, Kemper, 2400⁰C ne ajer, 3300⁰C me oksigjen
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved