Sfurk kopshti , me katër dhëmbë, çelik, 40x20 cm

Në stok
Kodi
110190
€4.33
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Krëhëri metalik i kopshtit, me gjatësi 40 cm përdoret gjerësisht për pastrimin apo grumbullimin e mbetjeve të bimëve, degëve apo gjetheve, si dhe për nivelimin e dheut në vendet ku do të mbillet apo punohet. Prodhuar nga një material metalik i farkëtuar dhe lyer me pjekje për ta bërë këtë produkt më jetëgjatë.
Specifikime teknike
  • Materiali: Çelik
  • Gjerësia: 20 cm
  • Gjatësia: 40 cm
  • Ngjyra: Gri
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Sfurk kopshti , me katër dhëmbë, çelik, 40x20 cm
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved