Skelë kulle e lëvizshme, Marchetti OLYMPO , alumin, lartësia 540 cm, përfshihet platform pune + kapanxhë+ regjistrues

Në stok
Kodi
332509
€1,741.35
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
OLYMPO-Skela profesionale prej alumini disponon rrota me frenim 150 EN 1004. Eshte projektuar per te qene nje produkt i lehtë për tu montuar . Platforma e punës me dere sigurie eshte rrëshirë(resine) dhe kornizë alumini. Përdorimi i skeles behet pa mbeshtetje në mur. Kapaciteti mbajtes 200 kg.
Specifikime teknike
  • Materiali: Alumin
  • Kapaciteti: 200 kg
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Skelë kulle e lëvizshme, Marchetti OLYMPO , alumin, lartësia 540 cm, përfshihet platform pune + kapanxhë+ regjistrues
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved