Sprucator I nendheshem per ujitje 3/4'', EDEN JARDIN, PP/POM

Në stok
Kodi
10990
Special Price €8.14 Ishte €14.21
Ju kurseni 43% ose €6.07
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Sprucator për vaditje (Eden Jardin). Sprucatori shërbën për hedhjen e ujit dhe vaditjen e kopshteve tuaja. Ky sprucator është i montuar nëntokë dhe del në siperfaqe ne momentin e vaditjes. Lidhet me elektosaracineskën dhe panelin komandues për të kryer vaditjen në mënyrë automatike. Me këtë sistem ju mund të vadisni ne kohën që dëshironi pa pasur nevojë të jeni prezent. Gjithashtu sistemi automatik i vaditjes përmirson eficencën e përdorimit të ujit, duke e kursyer atë. Hedhja e ujit mund të rregjistrohet me anë të një kacavide petë, rregjistron këndin e hedhjes së ujit nga 0°-360° dhe largësi nga 9-15 metra. Ky sprucator është i përshtatshëm për ambiente rezidenciale, lulishte apo parqe. Megatek iu ofron shërbim dhe asistencë pa pagesë për përgatitjen e skicës teknike dhe listës së materialeve në varësi të nevojave dhe ambjentit tuaj
Specifikime teknike
  • Presioni: 2 bar - 4.5 bar
  • Masa: 3/4" femër
  • Gjatësia totale: 18.5cm
  • Marka: EDEN JARDIN
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Sprucator I nendheshem per ujitje 3/4'', EDEN JARDIN, PP/POM
Vlerësimi juaj
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved