Bashkues hollandez PPR-metalik me filete. Ø20x1/2" M. CJPF3007M.

Në stok
Kodi
10055
€2.73
Copë (1 Copë)
Shpërndaj:
Bashkues hollandez PPR-metalik me filete. Ø20x1/2" M,bashkuesit hollandeze jane nje element mjaft I perdorur,bejne te mundur nderhyrjet ne rrjet pa demtuar pjesen tjeter te sistemit.Kjo kategori eshte dizenjuar per te mundesuar bashkimin midis dy kategorive te tubave PPR dhe metalik.
Specifikime teknike
  • Temperatura: I drejte
  • Materiali: Plastik/metalik
  • Tipi: Aksesore hidraulike
  • Gjatësia: 53mm
  • Diametri në dalje: 1/2"
Write Your Own Review
Po vlerësoni:Bashkues hollandez PPR-metalik me filete. Ø20x1/2" M. CJPF3007M.
Vlerësimi juaj
Përdoren së bashku:
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved